beats by dre cheap

bezbeli?!

             ... kisa, i opet kisa... smori i slomi svaki dio mene, a on!?

On je super, "slusa", prepun je njeznosti, suosjecanja i svih onih tako zeljenih... rastali smo se prije koji sat, jos uvjek mi sve mirise na njega, dobro mozda je i do njegovog uistinu kvalitetnog parfema, (a mozda ga uistinu volim...) mozda jer se danima ne odvajamo, zaljepljeni smo poput tinedjera, pa se isti morao usicati na moju odjecu, u nosnice, ko zna mozda ga ipak samo volim pa i umisljam...

Veceras je neko izustio toliko izbjegavanu temu, neki ne namjerni dzelat spomenu letove i odlazak... neko ciji lik vise i ne pamtim je jednim upitom pomjerio moje zidove obmane i ucinio da se bura raspojasa i poremeti utabani mir... Znam da ce otici, to mi je bilo jasno onog dana kada je dosao, ali... zasto uvjek moram kupovati kofere i spremati se i ja, kada nikada nisam zeljela otici iz ove svima vukojebine, meni eto iz nutrine vristim: Domovine?!

Postojao je pakleni plan; uzivaj, otimaj, zagovnaj tako da se vrata za bjeg ne zatvore... I uzivam, otimam, a nikako mi ne uspjeva da zagovnam, srce neda, pa neda-majku mu njegovu?!

Ostaje mi tek da se pakujem i pokusam u toj nekoj dalekoj zemlji sa crnim presjednikom i guvernerom Arnoldom, bezbeli gospodja?! 

ja bih da kazem...
http://kontradiktornost.blogger.ba
07/01/2010 01:06